Your browser does not support JavaScript!

Ülőgarnitúra
széles választék
lenyűgöző áron!

Termékeink nem a legolcsóbb kategóriájú bútorok, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként prémium kategóriás ülőgarnitúrák.

Mégis, hogyan lehet ilyen kedvező az áruk. Számunkra fontos a vevők elégedettsége, ezért költségeink féken tartása mellett Ön több esetben akár 50- 70% megtakarítással vásárolhat bemutatótermünkben. Részben ennek köszönhető a vidéki  raktáráruház is, hiszen ennek költsége össze sem hasonlítható egy belvárosi több ezer négyzetméteres üzlet helyiséggel. További kedvezményeket a termék közvetlen gyártójától beszerzése jelenti.

Hogyan és hol vásároljunk?

Mielőtt elindul beszerezni a hőn áhított ülőgarnitúrák egyikét, érdemes olyan fontos információkat feljegyeznie, mint a helyiség mérete. Illetve érdemes lehet egy skiccelt váz felvitele, hogy az üzletben is maguk előtt lássák. Továbbá azt sem feledjük el megmérni, mekkorák az ajtók méretei, hiszen lehet be sem fér az ajtón a választott bútor. Ezt nyilván senki sem szeretné.

Vásárolni csak abban az  esetben vásároljunk, amennyiben ki is próbáltuk a terméket, szintén nagy csalódásra adhat okot ennek elmulasztása.

Amennyiben kanapé vásárláson töri a fejét nézze meg társoldalunkat is.